There was an error in this gadget

Saturday, August 29, 2009

~ PharmEx 2009 ~



alhamdulillah... berjaya jga laksanakan projek pameran ni setelah mlalui pelbagai masalah...
Sory bos (dd) lmbat sket update sal pharmex ni.. tenet tidak mngizinkan....

Hurm, x tau la nk tulis apa ni.... Firstly, nk thanks dulu kat suma yg terlibatkan dlm mnjayakan projek pameran ni... tanpa korang suma x mungkin dapat merealisasikan projek ni.... (kredit wat ajk2 yg terlibat, MT ( azim, paen, qid,fani, halida) , n lecturer2 serta pihak yg memberi sumbgan kepada kami)

PharmEX (pameran kesihatan)11-15 0gos 2009 dr 9 pg- 5.00 ptg ... leh kata setiap tahun dh jd aktiviti persatuan. Aktiviti2 pun lebih kurang je, pemeriksaan kesihatan, pameran n kuiz... mungkin kna lebih kreatif agknya.. Stp tahun bhg pemeriksaan kesihatan menjadi tumpuan utama..hehe thun ni ada ayam hensem (ayam brittle namanya) n love bird.. Rmai org kagum betul dgn ayam tu... Mungkin sebab jambulnya kot...

mula sekali, malam 10 hb ogos, 8.30 mlm ktaorg suma turun mnyiapkan tapak pameran.... Kecoh suma bahagian mnyiapkan bahan msing2... bersungguh2 sumanya... kalo x caya tgk la gmbar ni




byk lg gmbar. tp x larat lak nk upload byk2 ni.... dlm kul 12 mlm jga la bru blik....then, pg 11 ogos 10.00 pg ,

perasmian pharmex pun diadakan sekali dgn pharmatrade la. Prof.Izham yg rasmikan projek kami ni.. Thanks kepada suma lecturer yg sudi hadir...


rasanya cam malas nk tulis byk2..so kta tgk je la gambar2 kat bwh ni ek....rmai juga yg dtg kat pameran ni.. kecoh kalo budak2 sekolah yg dtg....



ayam hensem(brittle)







lupa lak, thanks kat suma yg berjaga malam tdo kat tapak pameran tu, nk tlg pun x mampu rsnya... ( kredit kat dak2 laki la) last but not least... ni gambar MT.. sekian.... terima kasih suma

1 comment: