There was an error in this gadget

Friday, August 14, 2009

aktiviti pertama..hehe

selamat memasuiki sidang baru..ha,harap semua exco persatuan akan terus komited ngan kerja masing2...kalau korang tak komited,aku plak yang penat nanti..haha..so,aktiviti pertama yang dijalankan ialah hari asimilasi untuk bebudak 1st year...ape la,tiap2 taun mesti nak buat..da tiap2 taun ade ist year kan,terpaksa lah buat..kang merajuk plak dak 1st year ni..hehe..dan aktiviti ini telah berjaya dihandle oleh beng zhong.exco hubungan luar..,.tahniah aku ucapkan kat mamat ni sebab berjaya menjalankan aktiviti dengan success nye...dari ice breaking, explorace, sampai lah ke majlis penutup,sume berjalan dengan lancar...setakat masalh2 sket tu bese la...konsert search pon ade masalah..apekedehal!!!hehe...harap sume dak2 1st year happy dengan sume aktiviti yang telah dirancangkan untuk mereka..dan sentiasalah rapat ngan senior sebab tanpa senior,korang takkan bergelar junior...er,btol la kan..haha...k lah,tggu plak ape aktiviti seterusnya..hehe...

No comments:

Post a Comment