There was an error in this gadget

Tuesday, September 15, 2009

Selamat Hari Raye!!!!!!!



ha,ari ni da puase yg ke-25 da..bg kaum lelaki la..yg perempuan 2 mybe ade yg x cukup...hehe..jgn mare haa...lg brape hari je lg nak raye da..huhu,kjap je rase...ok la, dikesempatan ini aku mewakili semue exco nak mengucapkan berbanyak2 mintak maaf kepada semue insan jika kami ade tersalah perbuatan sepanjang beberapa bulan menjalankan tugas...diharap korang2 sume akan enjoy dengan aktiviti2 yg akan diadakan nnt..kepade ume member2 pharmacy,harap menjage diri korang baik2 time nak balik raye nnt..aku doakan korang sume slamat smpai..kem salam kat parens korang k...mane tau ade yg leh jd my parens in law..hahaha..apekedehal!!!hehe...so,korang tggu je la satu mende best pas raye nnt, yang dikepalai oleh payot..haha..jeng..jeng..k,nak anta esemen kat geetha..kang die mengamuk dalam bahase tamil kang,mampus aku..k,chow lu..

No comments:

Post a Comment